Kauneus- ja lymfahoitola Aurinkolintu

Kollageeni-induktio -terapia

Kollageeni-induktio terapia (Lyh: CIT) on uusi ja pehmeä terapianmuoto ihosolujen uusiutumiseen! Tähän mennessä erilaisia syvähoitomenetelmiä on käytetty ihon elävöittämiseen. Näiden metodien haittapuolena on, että epidermis poistetaan ja kudos reagoi tähän massiiviseen soluvahinkoon kehon omalla parannus mekanismilla – arpikudoksen muodostamisella.

Toimintamekanismi Kollageeni-induktio terapiassa on erilainen! Se perustuu tieteellisiin faktoihin solujen kommunikoinnista sähköisillä signaaleilla. Kun ihoa on mikroneulattu reagoivat ihosolut muuttamalla niiden sisäistä sähköpotentiaaliaan. Tämä sähköinen varaus puolestaan stimuloi ihosoluja vapauttamaan kemiallisia ainesosia, proteiineja ja kasvutekijöitä. Proliferoituneet ihosolut, kuten fibroblastit siirtyvät vammakohtaan ja muuntuvat kollageenisyiksi.

Mikroneulaus – ennen ja jälkeen

Mikä Dermaroller on?

CIT eli Collagen Induction Therapy (kollageeni-induktioterapia) on Saksassa patentoitu, kollageenisäikeiden muodostumista lisäävä tai tehoaineiden vientiä tehostava neulaushoito sekä miehille että naisille.

Dermarollerin kehittäminen aloitettiin jo vuonna 1999 ja vuonna 2007 Dermaroller C8-malli luokiteltiin Luokan 1 lääketieteelliseksi laitteeksi. Se on edelleen ainoa tämänkaltainen neulauslaite maailmassa, jolle on myönnetty tämä luokitus. Dermaroller on myös saavuttanut harvinaisen FDA:n (Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto) hyväksynnän USA:ssa ja sille on myönnetty EU:n korkeat vaatimukset täyttävä lääkinnällinen CE-merkintä!

Miten Dermaroller toimii?

Dermarollerin rullaan on istutettu 192 erikoislujasta, kirurgisesta, ruostumattomasta teräksestä valmistettua neulaa. Dermarollerin mikroteräsneulat saavat aikaan ”sähkömyrskyn”, joka lisää kehon omaa kollageeni- ja elastiinisäikeiden määrää ilman minkäänlaisia lisättyjä aktiivisia ainesosia. Ihon kollageeni- ja elastiinisäikeiden muodostuminen lisääntyy virallisten tutkimusten mukaan jopa 1000% ja tehoaineiden imeytyminen tehostuu 200 kertaiseksi Dermarollerhoidon yhteydessä.

Hoitomuodot eri neulan pituuksilla

 1. Lääkärit ja sairaanhoitajat tekevät hoitoja 1,5 mm neuloilla asiakkaille, joilla on syviä akne- tai muita arpia ym. ongelmia, vaativaan ihonhoitoon.
 2. Kosmetologiset hoidot tehdään 0,5 mm neuloilla ja sopivat
  • matalille akne-, vesirokko- ym. arville
  • isoista ihohuokosista kärsiville
  • epäpuhtaalle ja tukkoiselle iholle (ei tulehtunut akne)
  • auringon vaurioittama paksu iho
  • tupakoitsijan iho
  • juonteiden ja veltostuneen ihon hoitoon
  • kirkastamaan ihoa ja elävöittämään pintaverenkiertoa